Gevallen toptalent Vallejo kan weer op zoek naar nieuwe club

4 januari 2020, 16:52

Jesús Vallejo moet zich de komende weken beraden op zijn toekomst. De 22-jarige verdediger werd door Real Madrid verhuurd aan Wolverhampton Wanderers, maar mag daar door een gebrek aan speeltijd alweer vertrekken. Dat heeft trainer Nuno Esperito Santo bevestigd.

Vallejo kwam in de eerste seizoenshelft niet verder dan 612 speelminuten voor Wolverhampton, dat mede door de Europa League-campagne een druk schema heeft. Toch heeft de Spanjaard geen doorbraak kunnen forceren. "Het is duidelijk, Jesús mag vertrekken. Hij wil weer spelen. Er zijn tijden geweest dat hij hier gespeeld heeft en dat hij ook goed speelde, maar soms viel het ook tegen. Het is duidelijk dat het niet volgens plan gegaan is", sprak de coach zaterdag tegen Sky Sports.

De 22-jarige verdediger staat in eigen land te boek als groot talent. De centrumverdediger was afgelopen zomer nog aanvoerder van Spanje Onder-21 dat Europees kampioen werd. Real Madrid kocht de verdediger in 2015 van Real Zaragoza en verhuurde hem in het seizoen 2016/2017 aan Eintracht Frankfurt. Daar speelde hij een prima seizoen, maar de twee voetbaljaren daarna brak hij niet door bij Real. In de hoofdstad kwam hij in twee seizoenen niet verder dan twaalf duels. Een verhuur aan The Wolves moest hem verder helpen, maar dat is dus niet gelukt. De kans is groot dat Real opnieuw gaat verhuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen