NEC door financiële situatie nog niet in gesprek met coaches

4 januari 2020, 15:50

François Gesthuizen, Adrie Bogers en Rogier Meijer krijgen voorlopig niet te horen of ze ook volgend seizoen voor de groep staan bij NEC. Het trainerstrio van de Eerste Divisie-club wordt in de wacht gezet door de financiële situatie van de Nijmegenaren.

Pas na het seizoen zal er vanuit de clubleiding duidelijkheid komen over de trainers. Gesthuizen en Bogers hebben een aflopend contract, Meijer beschikt over een verbintenis tot 2021. Directeur Wilco van Schaik geeft aan dat het voor NEC niet mogelijk is om nu al om tafel te gaan. "Wij zijn als club financieel gezien niet in de positie in dit stadium contracten te verlengen. De trainersstaf voor 2020-2021 gaan we pas invullen op het moment dat duidelijk is of we ere- of eerste divisie voetballen en hoe we er dan financieel voorstaan", zegt de directeur tegen De Gelderlander.

Ook spelers hoeven niet te verwachten dat er een nieuwe aanbieding zal komen. "Het enige wat we nu kunnen doen, is het openbreken en verlengen van jeugdcontracten. Waar het kan, willen wij talenten belonen voor hun ontwikkeling en prestaties." Halverwege het seizoen staat NEC op de negende plaats in de Eerste Divisie. Het doel blijft de play-offs halen, stelt Van Schaik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen