Ter Stegen door peesblessure komende periode niet inzetbaar

3 januari 2020, 22:16

FC Barcelona moet het de komende tijd stellen zonder vaste eerste keeper Marc-André Ter Stegen. De Duitse doelman kampt met een vervelende peesblessure en krijgt van de club de tijd om te herstellen. Dat betekent dat Norberto Neto het doel zal moeten verdedigen.

"Marc-André heeft een probleem aan een pees", gaf trainer Ernesto Valverde vrijdag aan. "We vreesden al langer dat het erger zou worden en dat is nu gebeurd. Hij zal hier nu van moeten herstellen. Hij zal dit weekend niet spelen tegen Espanyol en mist volgende week ook de duels om de Super Cup." De Braziliaan Neto maakte onlangs tegen Internazionale in de Champions League zijn debuut en zal zaterdag voor het eerst in La Liga keepen voor Barcelona.

Tegen Espanyol zal naast Ter Stegen ook Arthur niet van de partij zijn. De Braziliaanse middenvelder raakte begin december tijdens het treffen mt Atlético Madrid (0-1 winst) geblesseerd en kwam sindsdien niet in actie. Barça meldt in een update dat Arthur waarschijnlijk nog drie weken niet inzetbaar is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen