Cillessen is weer fit, maar keert hij terug onder de lat?

3 januari 2020, 16:12

Jasper Cillessen staat weer tot de beschikking van Valencia-trainer Albert Celades. De Oranje-doelman is helemaal hersteld van een kuitblessure die hij in december opliep. Zaterdag kan hij in de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft tegen Eibar zijn rentree maken. Het is echter nog maar de vraag of hij ook wordt opgesteld.

Vlak voor de winterstop raakte Cillessen in het met 4-2 gewonnen duel tegen Levante geblesseerd. Zijn vervanger, Jaume Domenech, hield in het vervolg van de stadsderby zijn doel schoon en maakte een goede indruk tegen Ajax (0-1), Real Madrid (1-1) en Real Valladolid (1-1).

Cillessen begon het seizoen als eerste doelman, maar is door een aantal mindere wedstrijden allerminst onbetwist bij zijn nieuwe club. Het is goed mogelijk dat Domenech de oud-Ajacied door zijn goede optredens heeft gepasseerd in de pikorde. Dat zou voor Cillessen, zeker met het oog op het naderende EK, slecht nieuws zijn. Valencia speelt zaterdag om 13.00 uur tegen Eibar. Dan zal blijken of hij nog altijd de eerste keeper van Los Che is.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen