De Koning onder indruk van VVV: "Hartstikke veel kwaliteit"

3 januari 2020, 15:54

Hans de Koning heeft vrijdag zijn eerste training als trainer van VVV-Venlo afgewerkt. De nieuwe trainer moet voor nieuw elan zorgen in Limburg, waar men terugkijkt op een teleurstellende eerste seizoenshelft. Het grote doel is handhaving en De Koning gelooft er heilig in dat die missie gaat slagen.

VVV haalde slechts vijftien punten uit achttien duels en staat zestiende in de Eredivisie. Bovendien werd er in de beker smadelijk verloren van de amateurs van Groene Ster. Er is werk aan de winkel, beseft De Koning. "Ik denk dat er hartstikke veel kwaliteit in de groep zit. Uiteraard probeer ik daar mijn steentje aan mij te dragen", vertelt de 59-jarige trainer tegen de NOS. "We willen graag naar boven kijken, zonder angst voor de ploegen die onder ons staan."

Over de matige vorm voor de winterstop en de slechte stand van zaken maakt De Koning zich geen grote zorgen. "We moeten niet ineens dramatisch doen. Er zijn ploegen die beter zijn, dat is duidelijk. We moeten aan de gang gaan tegen ploegen die bij ons in de buurt staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen