Liverpool kampt met blessuregolf, Tottenham Hotspur mist Kane

3 januari 2020, 15:11   Bijgewerkt: 3 januari 2020, 15:41

Het gaat Liverpool voor de wind in de Premier League, maar de personele problemen worden steeds groter voor trainer Jürgen Klopp. Naby Keïta is donderdag in de warming-up van het met 2-0 gewonnen duel tegen Sheffield United geblesseerd geraakt, waardoor nu zeven spelers in de lappenmand zitten bij Liverpool. Ook Tottenham Hotspur heeft een probleem: aanvoerder en topscorer Harry Kane is geblesseerd.

Naast Keïta zijn Xherdan Shaqiri, Alex Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Nathaniel Clyne, Joel Matip en Dejan Lovren geblesseerd bij Liverpool, tot ongenoegen van Klopp. "We hebben nog maar twaalf fitte veldspelers plus de kids, dat is niet cool, maar we kunnen het niet veranderen", baalt de Duitser. Liverpool treedt zondag in de FA Cup aan tegen Everton. De van Red Bull Salzburg overgekomen Takumi Minamino kan dan zijn debuut maken.

Tottenham Hotspur, dat ook onder José Mourinho blijft kwakkelen, mist zondag Kane tegen Middlesbrough. De Engelse spits raakte woensdag tegen Southampton (1-0 verlies) geblesseerd aan zijn hamstring. Hoe lang Kane exact uit de roulatie is, maakt de club niet bekend. Ook recordaankoop Tanguy Ndombele, die eveneens uitviel op St. Mary's, is vanwege een blessure niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen