Brenet op weg naar de uitgang na mededeling Hoffenheim

3 januari 2020, 13:49   Bijgewerkt: 3 januari 2020, 14:26

Joshua Brenet is op weg naar de uitgang bij 1899 Hoffenheim. De Duitse club neemt de 25-jarige verdediger niet mee op trainingskamp naar het Spaanse Marbella. Naast Brenet worden ook de overbodige Robert Zulj en Philipp Ochs thuisgelaten.

"Zij kunnen niet tevreden zijn met hun sportieve situatie en streven naar verandering", aldus directeur Alexander Rosen via de officiële clubkanalen. "In sommige gevallen is er al concreet navraag gedaan naar de jongens, dus het zou niet logisch zijn om ze in deze omstandigheden mee te nemen op trainingskamp."

Brenet kwam dit seizoen alleen maar het in het Duitse bekertoernooi in actie. In competitieverband maakte trainer Alfred Schreuder geen enkele keer gebruik van hem. Brenet hoorde de gros van de wedstrijden niet eens tot de selectie van Hoffenheim, dat de zevende plaats bezet in de Bundesliga.

Hoffenheim nam Brenet anderhalf jaar geleden over van PSV. De rechtsachter, die ook als middenvelder uit de voeten kan, kwam in zijn eerste seizoen nog tot achttien optredens, waarvan twee in de Champions League. Onder Schreuder is hij echter op een zijspoor beland

In tegenstelling tot Brenet wordt Melayro Bogarde (17) wel meegenomen naar Spanje. De Oranje-jeugdinternational speelt sinds de zomer van 2018 voor Hoffenheim, dat hem destijds overnam van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen