Fysiektrainer Feyenoord volgt Van Bronckhorst naar China

3 januari 2020, 12:10

Feyenoord heeft vrijdag bevestigd dat Arno Philips de club verlaat. De fysiektrainer volgt Giovanni van Bronckhorst naar China en gaat aan de slag bij Guangzhou R&F. Rick Cost, afkomstig van de jeugdopleiding van Feyenoord, neemt de positie van Philips over.

Van Bronckhorst is nog niet officieel aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Guangzhou R&F, maar het lijkt niet lang meer te duren voordat er witte rook komt. Hij neemt Philips mee naar China. De twee werkten bij Feyenoord eerder met elkaar samen. "Ik heb hier ruim vijfeneenhalf jaar fantastisch kunnen werken. Binnen de club was al langer bekend dat ik de ambitie had om nog een keer in het buitenland een nieuwe uitdaging aan te gaan. Die kans komt nu voorbij", aldus de fysiektrainer.

Bij Feyenoord is men blij dat het vertrek van Philips direct en adequaat kan worden opgevangen. "Zowel de persoon als de vele goede kwaliteiten op fysiek gebied van Rick Cost zijn bij ons bekend. We wensen Arno heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging en bedanken hem bovenal voor zijn niet te onderschatten bijdrage in de afgelopen jaren", zegt Sjaak Troost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen