Ibrahimovic: "Meer aanbiedingen gekregen dan toen ik 28 was"

3 januari 2020, 11:57

Zlatan Ibrahimovic is vrijdag gepresenteerd bij AC Milan. Meerdere clubs hengelden de voorbij tijd naar de diensten van de ervaren Zweed, die ervoor koos om terug te keren op het oude nest. Hij ontving naar eigen zeggen meer aanbiedingen dan toen hij 28 jaar was.

"Het is wat vreemd: ik heb op mijn 38ste meer aanbiedingen gekregen dan op mijn 28ste. Het was geen moeilijke beslissing om voor AC Milan te kiezen. De club gaf mij het plezier in het voetbal terug na mijn vertrek bij FC Barcelona. Ik ben hier gekomen om de club er weer bovenop te helpen", aldus Ibrahimovic.

"We bekijken het van wedstrijd op wedstrijd, maar het team heeft genoeg kwaliteiten. De resultaten zijn niet geweldig geweest, maar het seizoen is een marathon, geen sprint. Milan blijft altijd Milan. De geschiedenis verandert niet. Dit team is misschien niet zoals voorheen, maar er is veel gebeurd. Iedereen verwacht resultaten. Samen willen we de situatie verbeteren, als individu wil ik zoveel mogelijk plezier beleven op het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen