Mourinho baalt flink van Ndombele: "Hij is altijd geblesseerd"

3 januari 2020, 11:33

Tottenham Hotspur nam Tanguy Ndombele afgelopen zomer voor liefst zestig miljoen euro over van Olympique Lyon, maar vooralsnog weet de Franse middenvelder in Londen de hoge verwachtingen niet waar te maken. Dat heeft mede te maken met zijn beperkte inzetbaarheid: Ndombele is al een paar keer geblesseerd geweest. Tegen Southampton (1-0 verlies) liep de recordaankoop een nieuwe blessure op.

Dat Ndombele wederom buitenspel staat, irriteert trainer José Mourinho. "Hij is altijd geblesseerd. Dan is hij weer geblesseerd, dan is hij weer even fit en speelt hij een wedstrijd en een week later is hij wéér geblesseerd. Daarna speelt hij weer een wedstrijd en hopen we dat het dit keer echt voorbij is, zo gaat het al vanaf het begin van het seizoen", steekt Mourinho zijn frustratie niet onder stoelen of banken.

Ndombele speelde tot nu toe twintig wedstrijden voor Tottenham Hotspur. Op Boxing Day baarde hij opzien door zich af te melden voor het duel met Brighton & Hove Albion (2-1). De Fransman was niet geblesseerd, maar voelde zich niet 'in de juiste conditie' om in actie te komen, wat Mourinho maar vreemd vond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen