Maduro en Boerrigter kunnen debuteren voor oud-internationals

Maduro en Boerrigter kunnen debuteren voor oud-internationals

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 januari 2020 – Hedwiges Maduro en Derk Boerrigter kunnen zaterdag hun debuut maken in de traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen oud-internationals en de Koninklijke HFC. Boerrigter kan speelminuten maken bij de ex-internationals, maar speelde nooit een wedstrijd voor het Nederlands elftal.

Desalniettemin maakt hij deel uit van de selectie van de oud-internationals. De voormalig Ajacied, nog altijd maar 33 jaar, hing in 2018 zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Hij mislukte - mede door blessureleed - bij Celtic en vond daarna geen voor hem aansprekende nieuwe club.

In november 2011 was hij dicht bij zijn debuut voor Oranje. Hij werd opgeroepen door bondscoach Bert van Marwijk, maar haakte toen vanwege een rugblessure af bij het Nederlands elftal. Maduro speelde in totaal achttien wedstrijden voor Oranje. Hij verloor opvallend genoeg nooit als international.

Reacties

gerelateerd