Fosu-Mensah nadert rentree bij United: "Mentaal was het zwaar"

2 januari 2020, 21:04

Timothy Fosu-Mensah werd in april geopereerd aan zijn knie en kwam sindsdien niet in actie. Het einde van het lange hersteltraject is echter in zicht. Binnenkort hoopt de 22-jarige verdediger zijn rentree bij Manchester United te maken.

Fosu-Mensah speelde in 2017 zijn laatste wedstrijd voor United. De club verhuurde hem de voorgaande twee seizoenen aan Crystal Palace en Fulham. Deze zomer keerde hij terug in Manchester, maar door een knieblessure kwam hij nog niet in actie. "Mentaal was het zwaar", blikt hij via de officiële clubkanalen terug op de afgelopen periode. "Het liefst speel ik, maar dit hoort erbij. Ik hou ervan om naar het team te kijken en ben iedere wedstrijd naar het stadion gekomen om de jongens aan te moedigen."

De drievoudig Oranje-international denkt dat hij een paar wedstrijden bij de beloften moet spelen alvorens hij in staat is om in het eerste mee te doen. Daar kan hij dan zijn eerste wedstrijd onder Ole Gunnar Solskjaer spelen. "Van wat ik heb gezien, is hij een geweldige manager. Hij bevalt me als persoon en trainer. Ik wil graag onder hem spelen. Hij is iemand voor wie je alles geeft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen