Olympique Lyon reageert op geruchten rondom Dembélé

2 januari 2020, 19:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Olympique Lyon heeft donderdag middels een statement gereageerd op de geruchten rondom Moussa Dembélé. De 23-jarige aanvaller wordt in Franse en Engelse media in verband gebracht met een overgang naar Chelsea. De Londense club, die deze maand weer spelers mag kopen, zou de aanvaller als concurrent van Tammy Abraham willen aantrekken.

In het statement laat Lyon weten dat het heeft kennisgenomen van de geruchten. 'Olympique Lyon wil bevestigen dat het, net als afgelopen zomer, de wens heeft om Moussa Dembélé te behouden. De club heeft het volste vertrouwen in Moussa en rekent op hem om met hem de komende seizoenen een succesvol team te bouwen.'

De kans lijkt klein dat Lyon deze winter Dembélé laat gaan. De spoeling is al vrij dun voorin bij de Franse club. Memphis Depay komt dit seizoen niet meer in actie en ook Jeff Reine-Adélaïde, die vooral vanaf het middenveld opereert, heeft zijn laatste wedstrijd van deze jaargang gespeeld.

Dembélé speelt sinds anderhalf jaar voor Lyon, dat hem in de zomer van 2018 overnam van Celtic. In de Ligue 1 staat hij op 25 doelpunten in 51 wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen