Pardew gepresenteerd bij ADO: "Er moet snel iets veranderen"

2 januari 2020, 17:24

Alan Pardew moet er de komende maanden voor zorgen dat ADO Den Haag niet uit de Eredivisie degradeert. De 58-jarige Engelse coach werd donderdagmiddag gepresenteerd in het Cars Jeans Stadion. "Ik ben erg hongerig om hier aan de slag te gaan", sprak hij.

Pardew staat vrijdag op het eerst op het trainingsveld van ADO Den Haag. Hij is de definitieve opvolger van Alfons Groenendijk, die begin december opstapte. "Engelse coaches krijgen niet vaak kansen om in het buitenland te werken", aldus de nieuwe ADO-trainer, geciteerd door Omroep West. "Ik ben er een tijd uit geweest en wilde wat anders proberen en doen. Ik heb de afgelopen maanden nagedacht en zag deze uitdaging zitten."

ADO begint als nummer zeventien van de Eredivisie aan de tweede seizoenshelft. De Hagenaren veroverden tot nu toe dertien punten en hebben slechts twee punten meer dan hekkensluiter RKC Waalwijk. "Qua resultaten moet er wel snel iets gaan veranderen", wist Pardew. "We moeten een format gaan bedenken waarin we snel punten gaan pakken. In de wedstrijden moeten we ervoor zorgen dat we minder in problemen komen en van daaruit gaan voetballen. Daar gaan we vrijdag meteen aan werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen