'Van Bronckhorst staat op het punt bij Guangzhou R&F te tekenen'

2 januari 2020, 15:28   Bijgewerkt: 2 januari 2020, 15:56

Het heeft er alle schijn van dat de toekomst van Giovanni van Bronckhorst in China ligt. Volgens het Algemeen Dagblad staat de oud-trainer van Feyenoord op het punt om op zeer korte termijn een lucratief contract te tekenen bij Guangzhou R&F. Eerder wist Marca al te melden dat Van Bronckhorst dicht bij een overgang naar de Chinese club was.

Van Bronckhorst is op dit moment nog werkzaam binnen de City Football Group (CFG). Daar heeft hij de voorbije maanden de mogelijkheid gekregen om zich verder te ontwikkelen als trainer. Tot de CFG horen Manchester City, New York City FC en Melbourne City FC, maar niet Guangzhou R&F. Die club heeft een samenwerkingsverband met Ajax, wat de naderende overstap van Van Bronckhorst extra opvallend maakt.

Ingewijden melden aan het Algemeen Dagblad dat Van Bronckhorst vandaag nog zijn handtekening zet onder een contract bij Guangzhou R&F. De oud-linksback neemt Arno Philips, fysieke trainer van Feyenoord en Oranje, mee naar China. Guangzhou R&F wordt de tweede club van Van Bronckhorst als hoofdtrainer. Hij was eerder vier jaar trainer van Feyenoord.

Volgens De Telegraaf had Van Bronckhorst ook aan de slag kunnen gaan bij New York City FC, maar die club heeft hij afgewezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen