Gisteren gemist: winst Arsenal, City en Leicester, blessure Pogba

2 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 1 januari 2020, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 1 januari.

Opvallend fris Arsenal deelt ferme tik uit aan zeer tam United

Arsenal heeft het thuisduel met Manchester United volkomen verdiend gewonnen. De ploeg van Mikel Arteta zegevierde dankzij goals van Nicolas Pépé en Sokratis met 2-0 in Londen. Op de overwinning was helemaal niets aan te merken, want een fel en fris Arsenal liet United geen seconde aanspraak maken op een resultaat. Het was de eerste Arsenal-zege onder leiding van de Spanjaard.

Gewilde Pogba wekenlang afwezig bij Manchester United

Een fikse tegenvaller voor Manchester United: Paul Pogba ontbreekt wekenlang vanwege een blessure in het keurkorps van Ole Gunnar Solskjaer. Dat liet de Noorse manager van de grootmacht vlak voor het duel op bezoek bij Arsenal weten aan Engelse media.

Jesus helpt City langs Everton, feilloos West Ham-debuut Moyes

Met dank aan Gabriel Jesus heeft Manchester City het thuisduel met Everton gewonnen. De Braziliaanse spits maakte beide goals voor de ploeg van Pep Guardiola, die met 2-1 te sterk was voor The Toffees van Carlo Ancelotti. In Londen boekte West Ham United een ontzettend belangrijke overwinning in de kelder van de Premier League. Met David Moyes voor het eerst aan het roer werd Bournemouth met 4-0 verslagen.

Van Stee sluit niet uit dat Sparta nog meer spelers haalt

Henk van Stee gaat naar eigen zeggen een paar 'spannende dagen' tegemoet als technisch directeur van Sparta Rotterdam. De club roerde zich in de laatste dagen van 2019 flink op de transfermarkt, maar lijkt ook te moeten vrezen voor het vertrek van sleutelspelers.

Balotelli betrokken bij auto-ongeluk; zonder kleerscheuren 2020 in

Mario Balotelli beleefde een onrustige jaarwisseling. De Italiaanse spits van Brescia raakte vannacht betrokken bij een auto-ongeluk in het noorden van zijn thuisstad. Het enfant terrible zat in de bijrijdersstoel en kwam zonder kleerscheuren van de botsing af.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen