Van Stee sluit niet uit dat Sparta nog meer spelers haalt

Van Stee sluit niet uit dat Sparta nog meer spelers haalt

1 januari 2020 – Henk van Stee gaat naar eigen zeggen een paar 'spannende dagen' tegemoet als technisch directeur van Sparta Rotterdam. De club roerde zich in de laatste dagen van 2019 flink op de transfermarkt, maar lijkt ook te moeten vrezen voor het vertrek van sleutelspelers.Mica Pinto, linksback van origine, kwam over van Fortuna Sittard en Sparta huurde ook nog Patrick Joosten van FC Utrecht. Bij RTV Rijnmond geeft Van Stee tekst en uitleg over Joostens komst. "Ik heb al eerder gesprekken gevoerd met FC Utrecht, toen was het onhaalbaar. In die zin dat FC Utrecht hem niet wilde laten gaan. Op het moment dat het ging spelen, moet je erbovenop zitten. Dat is nu gelukt." De kans is aanwezig dat Joosten ook permanent overgenomen wordt, vertelt Van Stee.

Ache en Dervisoglu
Daar staat tegenover dat Ragnar Ache bijna zeker naar Eintracht Frankfurt vertrekt en het nog maar de vraag is of Halil Dervisoglu gehuurd kan worden van Brentford, waar hij sinds deze winter onder contract staat. "Pas na één januari wordt bekendgemaakt of Brentford hem wil verhuren aan Sparta. Dus dat wordt de komende dagen nog wel spannend."

Al met al is het nog even afwachten, weet Van Stee. Mogelijk komen er nog meer spelers naar Het Kasteel. "Dat zou zomaar kunnen, maar dat hangt af van een aantal ontwikkelingen die gaan plaatsvinden. We zijn blij met het binnenhalen van Joosten en Pinto, die kunnen we goed gebruiken. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat er nog één of twee spelers bijkomen."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 28 oktober 2020

  2. dinsdag 27 oktober 2020