The Telegraph: Ajax wil deze maand Vertonghen strikken

1 januari 2020, 17:10

Ajax gaat deze maand proberen Jan Vertonghen terug te halen naar Amsterdam. Dat is althans wat het Britse The Telegraph beweert. De 32-jarige verdediger maakte zeven en een half jaar geleden de overstap van Ajax naar Tottenham Hotspur, waar de Belgische verdediger beschikt over een aflopend contract.

Wil Tottenham Hotspur nog wat verdienen aan Vertonghen, dan moet de Belg deze transferperiode worden verkocht. In de zomer is hij transfervrij, tenzij hij zijn contract in Londen nog verlengt. Het is nog maar de vraag of Tottenham Hotspur de Belgische verdediger in de winter wil laten gaan. Vertonghen is namelijk een basisspeler in het team van trainer José Mourinho.

Het is niet de eerste keer dat Vertonghen wordt gelinkt aan een terugkeer bij Ajax. De Belg, die in 2003 als jeugdspeler in Amsterdam neerstreek, werd eerder dit jaar nog door Marc Overmars gepolst over een terugkeer naar de Eredivisie. Toen kreeg de directeur te horen dat een terugkeer 'te vroeg' was.

Naast Ajax zou ook Napoli geïnteresseerd zijn in Vertonghen, die nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat hij in de toekomst wil terugkeren bij de Eredivisie-koploper.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen