Spoorboekje: Rooney kan Derby-debuut maken, Liverpool in actie

2 januari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 1 januari 2020, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 2 januari.

Wedstrijden

Derby County - Barnsley (20.45 uur)

Wayne Rooney debuteert vanavond vermoedelijk voor Derby County. De rechterhand van trainer Phillip Cocu loopt al een tijdje rond bij The Rams, maar was nog niet speelgerechtigd. Tegen Barnsley kan hij Derby County voor de eerste keer op het veld helpen. De club van Cocu won vlak voor de jaarwisseling van Charlton Athletic (2-1) en kan na een moeilijke periode omhoogkijken.

Liverpool - Sheffield United (21.00 uur)

2020 moet het jaar worden waarin Liverpool voor het eerst sinds dertig jaar kampioen wordt. The Reds hebben in de eerste seizoenshelft een ongelooflijke voorsprong op de concurrentie opgebouwd en moeten het karwei de komende maanden afmaken. De eerste tegenstander van het jaar is Sheffield United, dat zich als promovendus zeer knap in de subtop handhaaft.

Voetbal op tv

21.00 uur: Liverpool - Sheffield United, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen