Solskjaer hoopvol: "In 2020 komt United weer bovendrijven"

31 december 2020, 19:13

Ole Gunnar Solskjaer denkt dat Manchester United in een overgangsperiode zit en wil van 2020 een geweldig jaar maken. De Noor kan met zijn ploeg terugkijken op een matig jaar zonder prijzen. Na de zesde plek van vorig jaar – en dus geen Champions League-voetbal - is ook dit seizoen een plek bij de top vier het hoogst haalbare.

"We zitten in een overgangsperiode, maar we zijn op de goede weg. We hebben kunnen zien hoe andere clubs sterker uit zo'n periode zijn gekomen. In het volgende decennium komt Manchester United weer bovendrijven", sprak de Noor via de officiële clubkanalen. Zijn ploeg staat momenteel op de vijfde plek en dat is voor een club als United niet genoeg, weet ook Solskjaer. "Het gaat nu nog met ups downs, maar uiteindelijk zullen we hopelijk steeds minder downs zien."

De Noor ziet de laatste weken verbetering in zijn ploeg, maar weet dat een club als United prijzen moet winnen. "Dat zit in het bloed van deze club. We weten wat onze identiteit is. We laten steeds meer zien wat we willen en waar we goed in zijn. In de laatste wedstrijden lukt het om onze beste manier van spelen te laten zien", zei hij.

Op nieuwjaarsdag wacht Manchester United de volgende test, want dan gaat het op bezoek bij Arsenal. De vorm is in ieder geval goed bij de ploeg van Solskjaer, zij verloren in de laatste negen wedstrijden maar één keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen