Geblesseerde Heraclied Drost mikt op rentree in 'maart of april'

31 december 2020, 10:26

Jesper Drost wacht nog altijd op zijn eerste speelminuten van het seizoen. De 26-jarige middenvelder liep in het begin van de voorbereiding een knieblessure op, waarvan hij inmiddels aan het herstellen is in Zeist bij de KNVB.

?Op de website van Heracles vertelt Drost over zijn situatie. "Het gaat hartstikke goed. Ik ben aan het trainen in Zeist en dat bevalt prima", aldus de aanvallende middenvelder, die terugblikt op de voorbereiding op dit seizoen. "Ik kreeg in de voorbereiding last van m'n knie en dat bleek kraakbeenschade te zijn. Het werd op een gegeven moment zo erg dat het geopereerd moest worden. Dat was rond half september. Ze hebben gaatjes in het kraakbeen gemaakt. Dat moet opnieuw gaan groeien en er moet littekenweefsel omheen komen. Dat is een proces dat heel lang duurt."

Drost vindt het frustrerend dat hij al zo lang niet meer gevoetbald heeft. "Aan de ene kant vind ik het wel fijn dat ik ergens anders ben. Als ik op de club zou revalideren, ga ik natuurlijk gewoon met de jongens om en zouden zij op een gegeven moment het veld op lopen, terwijl ik het krachthonk in ga. Daar heb ik nu geen last van. Ik heb minder contact met ze, maar zie ze natuurlijk rond de wedstrijden."

Het is zijn doel om dit seizoen nog in actie te komen voor Heracles. "Dat hoop ik eigenlijk wel. Je moet er met deze blessure voor oppassen dat je niet te snel gaat, maar als het allemaal goed gaat, hoop ik in maart of april weer wedstrijden te kunnen spelen. Daar gaan we voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen