De redactie van FCUpdate.nl wenst u een gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2020, 09:16   Bijgewerkt: 31 december 2020, 09:18

Alle medewerkers van FCUpdate.nl wensen u een gelukkig, gezond én vooral sportief nieuwjaar. Het belooft een mooi voetbaljaar te worden met het EK als grootste evenement. Nederland is er, na twee toernooien te hebben gemist, eindelijk weer eens bij en gaat vermoedelijk een mooie rol spelen. In 2019 behaalde het team van Ronald Koeman de Nations League-finale en greep het een startbewijs voor het EK.

In 2020 is het ook de vraag wie er kampioen gaat worden in Nederland. Ajax en AZ zijn de grootste kanshebbers, of kan PSV zich nog in de strijd mengen? Verder gaat uiteraard het bekertoernooi verder, vallen de beslissingen in de Champions League en strijden de Oranje Leeuwinnen op de Olympische Spelen in Tokio voor de medailles. Kan het team van Sarina Wiegman na het WK-succes van 2019 weer tot grote hoogtes stijgen?

Verder wordt het in het nieuwe jaar interessant om de ontwikkelingen van 'onze' toptalenten verder te volgen. Kan Matthijs de Ligt zich terugknokken bij Juventus? Hoe gaat het verder met de geblesserde Memphis Depay? Blijft Frenkie de Jong onbetwiste basiskracht bij FC Barcelona? Blijft Mohamed Ihattaren in de zomer bij PSV of gaat hij al aan de slag in de Europese top? Het zijn allemaal vragen waar in dit nieuwe jaar antwoorden op zullen komen.

Ook in het nieuwe jaar houden wij, FCUpdate.nl, u uiteraard weer van alles op de hoogte. Hopelijk van veel mooiste sportieve successen: daar bent u toch ook weer bij?

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen