Jahanbakhsh in tranen na goal: "Lastig om emoties te bedwingen"

30 december 2020, 12:40

Alireza Jahanbakhsh werd in de zomer van 2018 de recordaankoop van Brighton & Hove Albion toen de club een kleine twintig miljoen betaalde aan AZ. In de 2-0 overwinning op Bournemouth van afgelopen zaterdag, maakte hij achttien maanden na de transfer zijn eerste treffer in dienst van Brighton. Direct na zijn doelpunt zakte de Iraniër naar de grond en barstte hij in tranen uit. "Het is een hele lastige tijd geweest."

Er stonden amper drie minuten op de klok alvorens Jahanbakhsh de openingsgoal maakte. Direct hierna was hij zijn emoties niet meer de baas en rolden de tranen over zijn wangen. "Het waren enorm moeilijke weken voor mij en mijn familie", zei hij in gesprek met de Telegraph. "Het is moeilijk om in een nieuw team te komen. Het is hier een hele andere stad met een andere manier van leven. Als je een lange tijd niet hebt gespeeld, is het lastig om je emoties in bedwang te houden in zo'n situatie."

Er gingen geruchten dat Alireza in de winter eventueel op huurbasis zou vertrekken, maar daar wil hij zelf niks van weten. "Ik ben nu gewend aan het team en de stad. Vorig jaar moest ik heel erg wennen, dat gevoel is nu ander. Ik heb niet over een transfer gesproken. Ik wil elke wedstrijd gewoon spelen, maar dat is aan de trainer. Vorig jaar was een ongelukkig jaar, omdat ik door de Asia Cup en blessures veel wedstrijden heb moeten missen. Al wil ik dat niet als excuus gebruiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen