Oude bekende Moyes moet West Ham uit het slop trekken

29 december 2019, 22:21

Zoals verwacht gaat David Moyes weer aan de slag bij West Ham United. De Schot heeft zondagavond een contract getekend in Londen, waar hij de opvolger is van Manuel Pellegrini. Hij heeft voor achttien maanden getekend.

Moyes gaat direct aan de slag bij West Ham en zal op Nieuwjaarsdag beginnen bij de wedstrijd tegen Bournemouth. Moyes is geen oude bekende van West Ham United. Hij was in het seizoen 2017/2018 al zeven maanden trainer van de ploeg en moet het team nu uit het slop trekken. West Ham is bezig aan een slecht seizoen en staat zeventiende. Veel te laag voor de club met grote ambities.

Moyes is zeer bekend met de Premier League, waar hij al vijftien seizoenen werkte. Eerder stond hij ook onder contract bij Everton en Manchester United. "Het voelt geweldig om terug te zijn", zegt Moyes. "Toen ik hier vertrok, miste ik het al snel. Ik kan dan ook niet wachten om te beginnen. Ik geloof dat de selectie goed is en ik kijk er naar uit om met de spelers te werken. We zullen het beter moeten gaan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen