Lato blikt terug op compleet mislukt avontuur bij PSV

29 december 2019, 08:40

Toni Lato had zich heel wat anders van zijn avontuur bij PSV. De 22-jarige linksback kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Valencia en speelde slechts luttele minuten voor de Eindhovenaren. Na de winterstop beproeft Lato zijn geluk bij Osasuna.

"Het is moeilijk geweest", blikt Lato in Spaanse media terug op zijn maanden in Eindhoven. "Ik kwam binnen met een bepaald perspectief, maar dat werd nooit geconcretiseerd. Dan zit er niks anders op dan hard blijven werken, elke dag trainen en proberen jezelf te verbeteren."

Lees ookOsasuna maakt einde aan situatie PSV-flop Lato

Lato kwam voor alleen in actie in het Europese kwalificatieduel tegen Apollon Limassol. "Ik kwam in een onverwachte en nieuwe situatie terecht. Hoe hard ik het ook probeerde, ik kon het niet omdraaien. Dan moet je heel sterk zijn en blijven werken, want daar heb je nog profijt van. Dat is wat ik van de afgelopen maanden heb geleerd."

Bij Osasuna hoopt Lato meer aan spelen toe te komen. "Ik ben de club, de voorzitter en iedereen die erbij betrokken was heel dankbaar. De voorbije maanden zaten we altijd op dezelfde lijn over mijn toekomst en wat dat betreft ben ik heel blij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen