Jahanbakhsh kan geluk niet op: "Hier heb ik heel lang op gewacht"

28 december 2019, 16:33   Bijgewerkt: 28 december 2019, 17:04

Alireza Jahanbakhsh maakte zaterdagmiddag in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen AFC Bournemouth eindelijk zijn eerste doelpunt voor Brighton & Hove Albion. De Iraniër is dolblij met zijn treffer. "Het heeft lang geduurd. Ik maak weinig minuten, maar hier heb ik heel lang op gewacht", aldus de oud-speler van NEC en AZ.

Jahanbakhsh startte tegen Bournemouth voor de eerste keer dit seizoen in de basis. Al in de derde minuut opende hij de score. Zichtbaar geëmotioneerd vierde hij zijn eerste doelpunt sinds hij anderhalf jaar geleden overkwam van AZ. "Voor de wedstrijd had ik er al een goed gevoel over. Het was uiteraard een emotioneel moment voor mij. Ik heb mijn ups en downs gehad en probeer hier te settelen. De nieuwe manager maakte gebruik van andere spelers, maar ik bleef mijn best doen op de trainingen en was klaar om mijn kans te grijpen", zegt hij in Engelse media.

"Afgelopen jaar waren de verwachtingen erg hoog en mijn statistieken waren niet goed, maar ik bleef hard werken. Het duurde langer dan verwacht, maar ik ben blij met mijn doelpunt. Dit is een van mijn beste dagen sinds ik hier ben. Vanaf de eerste dag heb ik een goede relatie gehad met mijn teamgenoten en ik ben blij dat zij gelukkig waren met mijn doelpunt", besluit hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen