Rodgers voert wijzigingen door bij Leicester na Liverpool-dreun

27 december 2019, 21:05

Leicester City kreeg donderdagavond met 0-4 op de broek tegen Liverpool en die nederlaag dreunt nog flink na bij de ploeg van manager Brendan Rodgers. De Engelsman probeert de spelers op te peppen voor het duel met West Ham United, nog geen twee etmalen na het duel met de koploper van de Premier League.

Rodgers heeft bovendien besloten om een aantal spelers niet op te stellen tegen de Londenaren. "Tegen Liverpool hebben we er heel veel energie in gestoken en er komt ook nog een drukke januarimaand aan voor het team. Ik vrees dat we te veel risico lopen op blessures als ik hetzelfde team opstel tegen West Ham." Welke spelers dat zijn, liet Rodgers nog in het midden.

De ervaren oefenmeester grijpt terug naar een soortgelijke situatie in 2011, toen hij met Swansea City binnen 48 uur tegen Tottenham Hotspur en Aston Villa speelde. "Villa won op zaterdag van Chelsea en begon tegen ons met bijna exact hetzelfde elftal. Zij hadden last van vermoeidheid, terwijl wij acht wijzigingen hadden doorgevoerd en wonnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen