Trefzekere Alexander-Arnold geniet bij oppermachtig Liverpool

Trefzekere Alexander-Arnold geniet bij oppermachtig Liverpool

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 december 2019 – Trent Alexander-Arnold kan zijn geluk niet op na de overtuigende 0-4 zege van Liverpool op bezoek bij naaste belager Leicester City. De rechtsback speelde een dijk van een wedstrijd en blikte vol trots terug op de website van de Engelse lijstaanvoerder.

Tien minuten voor tijd maakte TAA met een droge knal de laatste treffer van de avond. Een kroon op zijn wedstrijd, vond de jongeling zelf. "Ik denk dat gisteren (donderdag, red) waarschijnlijk mijn beste optreden van mijn loopbaan was. In aanvallend opzicht zeker."

Ook het feit dat de defensie wederom de nul hield, stemt de rechtervleugelverdediger tevreden. "Dat is geweldig. Want, als je de nul houdt, dan is dat de fundatie van een resultaat behalve. We weten hoe goed we aanvallend zijn. Dus als we de nul houden, krijgen we genoeg kansen om goals te maken en de wedstrijd te winnen."

Reacties

gerelateerd