Osasuna maakt einde aan situatie PSV-flop Lato

27 december 2019, 15:00   Bijgewerkt: 27 december 2019, 18:01

PSV heeft niet langer de beschikking over Toni Lato. De verdediger kwam in de zomer op huurbasis over van Valencia, maar wist de trainers niet te overtuigen van zijn kwaliteiten. Omdat hij ondertussen ook geen ritme mocht opdoen in Jong PSV raakte de Spanjaard verzeild in een lastige situatie. Osasuna heeft nu uitkomst geboden.

De linksback tekende in de zomer een contract voor een jaar bij PSV, dat de linksback huurde van Valencia. De 22-jarige verdediger speelde precies één minuut in PSV 1 en zat vijftien keer op de bank bij een Eredivisie-wedstrijd. In het begin van het seizoen speelde Lato nog twee duels voor Jong PSV, maar ook dat was door regels in het contract al snel geen optie meer. De Spanjaard kon daardoor ook geen wedstrijdritme opdoen en raakte nog verder bij een plaats in het eerste verwijderd.

PSV en Valencia zochten naar een oplossing en hebben die nu gevonden. De 22-jarige verdediger maakt het seizoen af bij Osasuna, dat uitkomt in La Liga. Die club huurt hem van Valencia. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen