El Jebli geniet in Saudi-Arabië: "Geld maakt het leven makkelijker"

27 december 2019, 10:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Youssef El Jebli heeft absoluut geen spijt van zijn transfer naar Al-Faisaly in Saudi-Arabië. De aanvallende middenvelder stapte afgelopen zomer over van De Graafschap naar de club in het Midden-Oosten en heeft het daar prima naar zijn zin.

De 27-jarige spelmaker vertrok in augustus naar Saudi-Arabië en verblijft daar in een luxe hotel. "Alles is perfect geregeld. Ik hoef maar op een knop te drukken en ze komen mijn verblijf schoonmaken", vertelt hij aan De Gelderlander. "Ik kan ook eten laten brengen. Roomservice, mooi toch? Pasta, rijst, ze hebben van alles."

El Jebli ontkent niet dat geld een grote rol speelde bij zijn keuze voor Al-Faisaly. "Geld is niet alles, maar het maakt je leven wel makkelijker'', zegt El Jebli. "Ik kan nu ook voor mijn familie zorgen. Ik ben iemand die altijd anderen wil helpen.'' De middenvelder heeft gemerkt dat er weinig mensen afkomen op de voetbalwedstrijden. "De tribunes blijven vaak grotendeels leeg. De bond doet er van alles aan meer publiek te trekken. In de rust van iedere wedstrijd wordt een bal, iPhone én gloednieuwe auto verloot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen