Xhaka op weg naar uitgang bij Arsenal, Hertha op vinkentouw

26 december 2019, 19:41

Granit Xhaka speelde vandaag (donderdag) nog namens Arsenal tegen Bournemouth, maar de kans is groot dat het een van zijn laatste wedstrijden is geweest namens The Gunners. Zaakwaarnemer José Noguera heeft laten weten dat de middenvelder graag wil vertrekken en wel naar Hertha BSC.

Dat vertelde hij tegenover Blick. "We hebben een akkoord bereikt met Hertha BSC en Granit zou graag naar Berlijn vertrekken", zei de zaakwaarnemer over de interesse van de geplaagde Duitse ploeg. Inmiddels zou hij de clubleiding van Arsenal, inclusief trainer Mikel Arteta, daar al van op de hoogte hebben gebracht. De Zwitser, die eerder dit seizoen in de clinch lag met de eigen supporters, zou naar verluidt zo'n 25 miljoen euro moeten kosten. Eerder speelde hij in Duitsland al namens Borussia Mönchengladbach.

Lees ookRentree bij Arsenal lonkt voor veelbesproken Xhaka

Meer targets

Niet alleen Xhaka, maar ook Julian Draxler staat op de nominatie om naar Hertha BSC te verkassen. Met oog op het EK van komende zomer zou de Duitser van Paris Saint-Germain graag minuten willen maken in Berlijn, zo verzekerde Le Parisien eerder donderdag. Enkele weken terug werd ook Mario Götze al serieus in verband gebracht met de nummer twaalf van de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen