Feyenoord vindt ophef over Karsdorp-filmpje overdreven

26 december 2019, 18:31

Feyenoord wil zich niet te druk maken over het filmpje dat online is gekomen van Rick Karsdorp. De back van de Rotterdammers kwam donderdag in het nieuws, omdat hij duidelijk niet helemaal helder in een taxi verscheen op een video. Omdat de spelers een vakantie genieten, is een rel overdreven.

Dat vindt persvoorlichter Raymond Salomon tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik realiseer me dat, zeker op sportgebied, Tweede Kerstdag zo ongeveer de meest nieuwsluwe dag van het jaar is, maar dan nog... In een filmpje van welgeteld elf seconden zien we Rick in een taxi die niets verkeerd doet of zegt, maar inderdaad lijkt het er op dat-ie een drankje op heeft."

Dat laatste is volgens Salomon niet gek, omdat de Feyenoorders van een vakantie genieten. "Als dat zo is, blijkt maar weer dat sporters soms net mensen zijn. En heeft 'ie in elk geval en waarschijnlijk bewust de goede periode uitgekozen, want de selectie heeft vakantie en spelers hoeven zich pas weer 5 januari te melden."

Veel supporters reageerden verontwaardigd over het filmpje en vermoeden dat het wellicht niet alleen drank is wat Karsdorp genuttigd heeft. De verdediger kampte de laatste tijd met een liesblessure en ligt daarom al even uit de roulatie bij de Stadionclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen