Van Hooijdonk duidelijk over Jørgensen: "Stelt meeste teleur"

26 december 2019, 11:54

Voor Nicolai Jørgensen is de eerste seizoenshelft van dit Eredivisie-seizoen uitgelopen op een grote teleurstelling. De Deen scoorde pas twee keer en worstelt met zijn vorm en fysieke gesteldheid. Pierre van Hooijdonk ziet de aanvaller van Feyenoord worstelen.

In het kampioensjaar scoorde de spits 21 keer. Die vorm is momenteel ver te zoeken, weet Van Hooijdonk ook. "Hij stelt het meeste teleur", zegt de voormalig aanvaller tegen de NOS. "Twee goals is veel te weinig. En hij zit ook nu nog in een fase waarin het allemaal zeker niet goed valt."

Net als Jørgensen had heel Feyenoord het lastig in de eerste seizoenshelft. Onder Dick Advocaat is het blazoen wel wat opgepoetst, weet de analyticus ook. "Ze spelen nog altijd niet geweldig, maar er is wel een andere schwung in het elftal gekomen. Hoe dat komt? Het gaat dan om kleine dingetjes. Trainers zijn geen tovenaars", aldus de oud-aanvaller. "Probleem was: in het begin stond een aantal spelers er fysiek heel slecht voor. En in combinatie met een druk programma kom je dan niet tot een vast elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen