Vanaken weet van Ajax-interesse: "Was sprake van"

26 december 2019, 10:04

Hans Vanaken werd afgelopen zomer in verband gebracht met een transfer naar Ajax. De middenvelder van Club Brugge was in beeld om het middenveld van de Amsterdammers te versterken, maar van een transfer kwam het nooit. Daar zit de spelmaker niet mee.

Vanaken maakt sinds 2015 deel uit van de selectie van Brugge en wordt door zijn goede spel regelmatig bij andere clubs genoemd. "Je hoort altijd over interesse, maar ik begin pas te luisteren als er iets concreets op tafel komt", vertelt Vanaken aan Het Nieuwsblad. "Er was sprake van Ajax dat me volgde, maar met als, als, als ben je niet veel. Ik hoef zulke dingen niet te weten."

Vanaken staat er in België zeer goed op, maar toch staan de buitenlandse clubs niet massaal op de stoep voor hem. "Als je twee jaar op rij Profvoetballer van het Jaar bent geworden, de Gouden Schoen hebt gewonnen en een goed jaar hebt gehad en het komt niet… Tja, dan komt het gewoon niet", beseft hij. "Ik ben hier supergelukkig en heb geen enkele reden om te vertrekken."

Onlangs koos Vanaken ervoor om zijn verbintenis tot 2024 te verlengen. "Van Club uit kwam er een heel mooi signaal. Ik had nog vier jaar en dus was het eigenlijk niet nodig om me langer vast te leggen. Dat ze het toch deden, getuigt van veel respect en vertrouwen. Het gevoel belangrijk te zijn voor een club is voor mij bepalend. Dat gevoel had ik al toen ik bij Lokeren zat en Club me contacteerde. Sindsdien is dat gevoel altijd gebleven en nog versterkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen