Liverpool speelt kraker: "Droom om Premier League te winnen"

26 december 2019, 11:56

Liverpool ligt perfect op koers voor de Premier League-titel. De kersvers wereldkampioen heeft tien punten voorsprong op Leicester City, de ploeg waartegen het team van Jürgen Klopp op Boxing Day speelt. Trent Alexander-Arnold weet dat er bij winst fantastische zaken gedaan worden.

Liverpool kan bij winst de ruime marge verder vergroten en heeft bovendien nog een duel in te halen. "We genieten er erg van", zegt Alexander-Arnold op de clubwebsite. "We willen zoveel mogelijk winnen, maar we weten dat er nog een lange weg te gaan is. We moeten de focus behouden. We hebben veel wedstrijden gewonnen, maar we willen nog meer winnen. Het zou een droom zijn om de Premier League te winnen. Dat zou geweldig zijn voor de fans en ik weet dat het dan een heel groot feest gaat worden. Ik hoop dat het lukt, het is een droom", zegt Alexander-Arnold die afkomstig is uit de eigen jeugd.

Te vroeg juichen is het domste wat Liverpool kan doen, denkt de verdediger. "Hoe dichterbij je komt, hoe meer je beseft dat je er hard voor moet werken. Voor nu is het een droom en is de realiteit dat we allemaal weten dat we hard moeten werken." Tegenstander Leicester City verloor vorige week nog met 3-1 bij Manchester City. Het duel in Leicester begint vanavond om 21.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen