Boadu over toekomst met Stengs en Wijndal: "Samen bij topclub"

25 december 2019, 18:38

Myron Boadu, Calvin Stengs en Owen Wijndal timmeren behoorlijk aan de weg bij AZ. De drie talenten zijn al jaren onlosmakend met elkaar verbonden bij de club en als het aan Boadu ligt spelen zij ook in de toekomst nog met elkaar samen. "Bijvoorbeeld bij een internationale topclub", sprak hij. 

De drie talenten komen uit de jeugdopleiding van AZ en kennen elkaar na al die jaren door en door. Dit jaar maakten de drie definitief hun doorbraak in de hoofdmacht van AZ en als het aan Boadu ligt, spelen zij nog lang samen. "Het zou natuurlijk het mooiste zijn als we ook nog met zijn drieën samen bij dezelfde Europese topclub spelen, maar ja, die kans is natuurlijk niet zo groot", sprak Boadu in gesprek met het Noordhollands Dagblad. Mocht dat niet lukken weet de aanvaller een prima alternatief te noemen. "Elkaar tegenkomen in de Champions League zou ook leuk zijn."

Boadu maakte samen met Stengs zijn debuut in het Nederlands elftal, Wijndal kan daar vooralsnog alleen van dromen. "Ik was vervuld met trots en jaloers in positieve zin. Dat zit er misschien ook wel in voor mij, dacht ik." De drie kunnen het goed met elkaar vinden en zijn al jaren vrienden. "We zijn gewoon hetzelfde. Af en toe botst het daardoor ook weleens, hoor. We hebben alle drie best een grote mond, we zeggen wat we denken, en zijn alle drie wel eigenwijs. Als we het ergens niet mee eens zijn, zeggen we dat", sprak Boadu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen