Sarri in kleedkamer Chelsea aangesproken op ontbreken plan B

25 december 2019, 13:03

Voormalig Chelsea-doelman Rob Green heeft een boekje open gedaan over het mislukte huwelijk tussen de Londense club en Maurizio Sarri. Na de historische 6-0 nederlaag tegen Manchester City nam de derde doelman het woord in de kleedkamer. Hij sprak zich uit tegen de Italiaanse oefenmeester.

Volgens de selectie van Chelsea kon Sarri de ploeg maar op één manier laten voetballen en kregen tegenstanders daar een antwoord op. Begin februari deelde Green die mening in het bijzijn van Sarri, zo vertelt de gestopte keeper aan The Athletic.

"Ik zei tegen hem: 'Je hebt geen plan B. De spelers in deze groep zijn niet het soort om het zo tegen je te zeggen. Ze geven alles, maar zijn bang om iets te zeggen. Het kan mij niet schelen. Want wat ga je doen? Mij laten vallen?' We liepen de kleedkamer uit en Sarri stond bij de deur. Ik vreesde voor het ergste, maar hij schudde mij de hand en bedankte mij. Maar daarna veranderde er echter niets."

Het betoog van Green duurde een kwartier. "Veel spelers konden het waarderen. Zij hadden het ook willen zeggen, maar konden het niet. Dat had hun plaats in het team of hun toekomst kunnen beïnvloeden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen