Schöne mag weg bij Genoa, #LasseComeHome trending

25 december 2019, 09:09   Bijgewerkt: 25 december 2019, 09:21

Lasse Schöne is woensdagochtend trending topic op Twitter. Nadat er voorzichtige geruchten gaan dat de middenvelder mag vertrekken bij Genoa, met wie het nog geen geschikt huwelijk blijkt, hopen de Ajax-fans op zijn rentree in Amsterdam. Met de #LasseComeHome hopen ze hem weer naar Nederland te halen.

De Italiaanse geruchtenmedia melden dat Schöne mag vertrekken na het teleurstellende half jaar, waarin Genoa heel slecht presteert, trainers ontsloeg en de Deen uiteindelijk op de bank belandde. Daarom zou hij volgens onder andere Gazetto Dello Sport op de transferlijst zou gezet.

Hoewel hij in eerste instantie vooral wordt gelinkt aan andere Italiaanse clubs en Ajax zich concreet nog zeker niet gemeld heeft, zegt het wel iets over de populariteit van Schöne bij Ajax. Of het ook concreet zal worden lijkt zeer de vraag, aangezien hij voor het seizoen van Erik ten Hag te horen kreeg dat zijn rol dit seizoen beperkter zou worden. Anderzijds had Ajax wel al een aantal keer problemen op het middenveld, waar met Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch wel twee talenten op de deur kloppen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen