Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Löw: "Landen als Nederland stap verder dan Duitsland"

Löw: "Landen als Nederland stap verder dan Duitsland"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 december 2019 – Joachim Löw ziet Duitsland niet als één van de topfavorieten voor het EK van volgend jaar. Volgens de bondscoach van Die Mannschaft zijn meerdere landen verder in hun ontwikkeling. Löw schaalt onder meer Nederland hoger in dan Duitsland.

"De ontwikkeling - van zowel de individuele spelers als het team - is nog niet voltooid. Daar hebben we nog meer tijd voor nodig. Bij een toernooi hangt het ook af van hoe spelers groeien, de energie, het geluk tijdens een wedstrijd en of er blessures zijn. We zullen ons goed voorbereiden, willen aantrekkelijk voetbal spelen en natuurlijk de groepsfase overleven. Men moet echter niet vergeten dat er teams zijn die langer samenspelen en derhalve een stapje verder zijn, zoals Frankrijk, Nederland, Engeland en Italië", zegt Löw op de website van de Duitse bond.

De bondscoach realiseert zich dat in Duitsland de verwachtingen desalniettemin hooggespannen zijn. "Maar dat is in alle grote voetballanden zo, zij willen de titel ook winnen. Ons doel is om er het maximale uit te halen, maar we moeten realistisch zijn. Ons team moet zich nog verder ontwikkelen. We hebben, ook door tegenslagen, een paar stappen teruggezet ten opzichte van het team dat in 2014 klaar was voor de titel. Ik geloof dat dit team een zeer goede basis heeft met veel kwaliteit en in de toekomst kan meestrijden om een titel. Op het EK van volgend jaar zullen we echter nog niet een van de favorieten zijn."

Duitsland is op het EK van volgend jaar ingedeeld in de poule des doods. De Duitsers nemen het in de groepsfase op tegen Portugal, Frankrijk en nog een land dat zich via de play-offs moet plaatsen. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd