Hamdi blij met komst Pardew: "Sporen verdiend in Engeland"

24 december 2019, 11:20

ADO Den Haag is blij met de aanstelling van Alan Pardew. De oefenmeester werd dinsdagochtend aangesteld als trainer in de Hofstad, tot tevredenheid van algemeen directeur Mohammed Hamdi. "We zijn erg blij met de aanstelling van Alan, die zijn sporen verdiend heeft in het Engelse voetbal."

Dat vertelt hij op de clubsite. "Hij beschikt over veel ervaring en dat is belangrijk in de huidige situatie", stelt Hamdi, die Alfons Groenendijk enkele tijd geleden zag opstappen omdat hij dacht het niet meer om te kunnen draaien. Dirk Heesen nam het in de tussentijd over, maar ook onder hem werd het tij niet gekeerd. Pardew neemt het stokje dus over na de winterstop.

"Tijdens de gesprekken zijn we zeer enthousiast geraakt over de voetbalvisie van Alan en de manier waarop hij de weg omhoog denkt te kunnen vinden met ADO Den Haag. Ook Chris brengt veel ervaring met zich mee, als speler en als trainer. Hoewel we een nieuwe hoofdtrainer en een nieuwe assistent hebben aangesteld, zijn we Dirk Heesen en de rest van de staf zeer erkentelijk voor de wijze waarop het team geleid is na het vertrek van Fons", aldus Hamdi.

Lees ook: ADO heeft financiële middelen voor winterse versterkingen

Vermoedelijk komen er ook uit de koker van Hamdi nog wel wat aankopen, aangezien ADO Den Haag beschikt over een pot met geld voor winterse versterkingen. De selectie van de Residentieclub heeft dringend een kwaliteitsimpuls nodig om uit de degradatiezorgen te komen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen