Smaakmaker Ndayishimiye maakt seizoen sowieso af bij Willem II

24 december 2019, 08:58

Willem II is de rest van het seizoen verzekerd van Mike Trésor Ndayishimiye. De smaakmaker wordt gehuurd van NEC, waarvoor het dit seizoen ook al minuten maakte. Reglementen schrijven voor dat een speler in een seizoen maximaal voor twee clubs mag uitkomen.

Dat weet het Brabants Dagblad. Clubs die geïnteresseerd zijn geraakt - onder andere Norwich City passeerde de revue - in de Belg kunnen daarom pas vanaf de zomer zaken doen met Willem II, dat de optie tot koop in huurcontract gaat lichten.

Willem II is daarnaast in gesprek met Jorden Peters, Timon Wellenreuther en Pol Llonch. Die eerste twee beschikken over een aflopend contract. De verbintenis van Llonch loopt nog anderhalf jaar door. Ook wil Willem II verder met verdediger Dylan Ryan.

Daar tegenover staat het vertrek van huurling Jhonny Quinonez. Hij had niet het gewenste niveau en dus laat Willem II hem terugkeren naar het Ecuadoriaanse Aucas. Atakan Akkaynak staat eveneens voor een definitief vertrek bij Willem II. Hij speelt op huurbasis voor het Turkse Caykur Rizespor. Die club gaat vermoedelijk de optie tot koop lichten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen