Sneijder krijgt in juni eigen testimonial in Galgenwaard

24 december 2019, 07:40   Bijgewerkt: 24 december 2019, 10:13

Wesley Sneijder krijgt een groots afscheid als profvoetballer. Op woensdag 3 juni wordt zijn eigen testimonial gespeeld in de Galgenwaard. Grote namen uit binnen- en buitenland komen naar Utrecht, waaronder José Mourinho en Bert van Marwijk als coaches. "Natuurlijk heb ik tijdens Nederland-Peru al op prachtige wijze afscheid genomen van Oranje. Maar in juni zet ik een punt achter de hele loopbaan, waar ik zo trots op ben", laat Sneijder weten aan De Telegraaf.

"Het wordt een wedstrijd tussen een Oranje-sterrenelftal en een team van de spelers met wie ik in Nederland, Spanje, Italië en Turkije heb samengespeeld", legt Sneijder uit. Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Edgar Davids, Arjen Robben, John Heitinga, Dirk Kuyt, Nigel de Jong, Khalid Boulahrouz, André Ooijer, Mark van Bommel en Giovanni van Bronckhorst zijn de ex-internationals die meespelen.

Het succesvolle team van Internazionale in 2010 is ook goed vertegenwoordigd. "Onze keeper van toen Julio Cesar, aanvoerder Javier Zanetti en Samuel Eto'o, Cristian Chivu, Marco Materazzi, Dejan Stankovic, Esteban Cambiasso en Diego Milito doen allemaal mee", vertelt Sneijder, die ook toezeggingen kreeg van Fabio Cannavaro, Jari Litmanen, Selçuk Ina en Burak Yilmaz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen