ADO kan na exodus ook goed contractnieuws melden

ADO kan na exodus ook goed contractnieuws melden

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 december 2019 – ADO Den Haag heeft liefst drie contracten verlengd. Bij de Hagenaars vertrokken de voorbije weken meerdere prominenten, maar interim-trainer Dirk Heesen, Raymond Mulder (keeperstrainer) en John Nieuwenburg (fysiektrainer) hebben hun contract wel verlengd bij de nummer zeventien van de Eredivisie.

Heesen doet dat niet als interim-trainer, maar in zijn rol als assistent. Hij ligt tot medio 2021 vast, Mulder en Nieuwenburg tot medio 2023. En dat betekent zowaar eens goed nieuws in Den Haag, waar de aflopen tijd vooral brandjes geblust moesten worden.

Trainer Alfons Groenendijk stapte wegens de slechte resultaten als eerst op. Technisch directeur Jeffrey van As werd ontslagen, terwijl ook financieel directeur Henrik-Jan Rinner niet meer voor de club werkt. Vandaag (maandag) werd bekend dat commercieel manager Remco van der Veen per direct niet meer werkzaam is bij ADO.

Daarnaast werd assistent Edwin de Graaf op straat gezet na een handgemeen met Donny Gorter, speler van de club. Gorter werd vanwege de begrijpelijke omstandigheden niet gestraft, De Graaf wel. Tevens zijn Ad Melkert en John van Ringelenstein al twee maanden weg uit de raad van commissarissen.

Reacties

gerelateerd