De Boer trots op Ajax: "Hoop dat dit nog lang zo doorgaat"

23 december 2019, 20:00

Frank de Boer geniet van het spel van zijn oude club Ajax. De trainer van Atlanta United is voor even terug in Nederland nadat de competitie in Amerika al in november was afgelopen. Tijdens zijn vakantie kwam hij geregeld bij Ajax en daar voelt hem voor nog steeds 'als vanouds'.

"Ik heb meer dan 25 jaar met heel veel plezier mogen deelnemen aan Ajax", zei hij in gesprek met Ajax TV. "Ik noem het niet eens werken, want ik ging met elke dag met heel veel plezier naar de club." De Boer is al een aantal jaren niet meer actief bij Ajax, maar volgt de club nog altijd op de voet. "Ik kijk als ik kan elke wedstrijd live op televisie. Ik kijk als fan, maar ook als trainer. Ik ben supertrots op de ontwikkeling die het elftal doormaakt. Ik hoop dat het nog lang zo door blijft gaan."

De Boer kijkt veel naar het spel van Ajax en probeert de dominante manier van spelen te implementeren bij zijn eigen ploeg in Amerika. "Dan kijk je kan of je dat kan bewerkstelligen met mijn eigen team. Dat is lastig. Soms is het niveau gewoon te hoog om na te streven. Dan moeten spelers in de denkmodus, maar dat moet je niet hebben. Je moet een goede balans vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen