FC Utrecht verlengt met talentvolle buitenspeler Maddy

23 december 2019, 17:40

FC Utrecht heeft zich langer verzekerd van de verdiensten van Eros Maddy. De achttienjarige vleugelaanvaller van de Domstedelingen kent een uitstekend eerste half jaar bij de Jong FC Utrecht, waar hij verrassend genoeg een basisplaats heeft. Daarom heeft de club zijn contract opengebroken tot medio 2022.

De jeugdinternational uit Woerden kwam deze zomer over van de jeugdopleiding van Ajax. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat hij voor Utrecht O19 zou spelen en zo nu en dan zou meetrainen met Jong FC Utrecht. Hij is echter een vaste basisspeler geworden bij de ploeg van René Hake. Maddy speelde al zeventien duels mee in de eerste divisie en trof eenmaal doel.

Jordy Zuidam, technisch directeur van de club uit Utrecht, is blij met de contractverlening. "Hij is goed in de snelle omschakeling, maar kan ook een man uitspelen rondom het strafschopgebied. Eros is gezien zijn leeftijd nog een O19-speler, maar doet wekelijks mee bij Jong FC Utrecht. Hij is een aanvaller met bijzonder veel groeimarge."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen