Mbappé wil naar Spelen, maar kijkt ook naar PSG en Deschamps

23 december 2019, 15:56

Als het aan Kylian Mbappé ligt, is de ster van Paris Saint-Germain komende zomer te bewonderen op de Olympische Spelen. De 21-jarige Franse aanvaller wil voor zijn land uitkomen op de Spelen in Tokio, maar luistert ook naar de mening van zijn club én die van bondscoach Didier Deschamps.

"Ik beslis niet alleen over mijn deelname aan de Olympische Spelen. Uiteraard wil ik er heel graag bij zijn. Maar als mijn club, die mijn werkgever is, niet wil dat ik ga, dan zal ik niet gaan", aldus de Fransman in een interview met France Football. Leonardo, de Braziliaanse technisch directeur van PSG, liet eerder al weten te vrezen voor overbelasting.

Mbappé is natuurlijk ook al nodig voor Frankrijk tijdens het EK, dat van 12 juni tot 12 juli gehouden wordt. Anderhalve week later staan de Spelen op het programma. De aanvaller laat het EK uiteraard niet schieten voor de Spelen, maar benadrukt dat hij toch een voetbaldroom voor hem is om deel te nemen. "En als ik in 2020 niet kan gaan, dan blijft er nog 2024 over, in Parijs bovendien. Want ik wil echt minstens een keer in mijn carrière hebben deelgenomen aan de Olympische Spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen