Groningen denkt aan verhuur spelers en wil oplossing voor Pohl

23 december 2019, 15:11   Bijgewerkt: 23 december 2019, 15:24

Meerdere spelers van FC Groningen komen deze winter in aanmerking voor een verhuur. Ook zoekt de club een definitieve oplossing voor de al verhuurde Jannik Pohl (op archiefbeeld). De geflopte spits komt op huurbasis bij AC Horsens eveneens niet uit de verf. Daar wordt de Deen ook geteisterd door blessures. Daarom is hij helemaal doorgelicht.

"Het enige wat ik erover kan zeggen is dat Pohl iets heeft waardoor hij voorlopig niet vrijuit kan spelen", aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus tegen RTV Noord. "Het is niet super ernstig, maar er zijn wel wat problemen. Dat maakt de situatie natuurlijk lastig." Groningen hoopt een permanente oplossing te vinden. "Het is natuurlijk makkelijker om een oplossing voor een fitte speler te vinden, dan dat het in zijn geval is. We gaan met hem en zijn management in gesprek, maar zien in ieder geval weinig toekomstperspectief voor hem in Groningen. Ik weet ook nog niet of Horsens de optie wil lichten om hem te kopen."

Potentiële huurlingen

Linksback Amir Absalem, doelman Jan Hoekstra en aanvaller Thijs Dallinga mogen uitkijken naar een tijdelijke werkgever. Fledderus: "Amir heeft aangegeven dat hij graag verhuurd wil worden. Daar staan we ook voor open, maar het plaatje moet dan wel kloppen. Daar bedoel ik mee dat hij wel kans op speeltijd moet hebben, zodat zijn situatie verbetert met hoe die nu is. We hebben zeker nog vertrouwen in hem, maar hebben er ook begrip voor dat hij meer aan spelen wil toekomen."

De talentvolle Hoekstra kan op huurbasis vertrekken wanneer Groningen een andere keeper huurt of dat er een andere constructie wordt bedacht. "Het traject moet dan wel kloppen, want hij moet ervaring opdoen en vlieguren maken", aldus Fledderus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen