Saymak maakt zich zorgen om PEC Zwolle: "We zijn te lief"

23 december 2019, 13:19

Mustafa Saymak spreekt zorgwekkende woorden over PEC Zwolle. Volgens de middenvelder zijn de spelers te veel met zichzelf bezig. "Ik krijg het gevoel dat iedereen zoiets heeft van: als ik maar een lekkere wedstrijd speelt", aldus Saymak na de 4-1 nederlaag van zaterdag tegen PSV.

"'Als ik maar mijn ding doe. Wat een ander doet, gaat mij eigenlijk niks aan'", schetst Saymak in gesprek met De Stentor. "Uit een ingooi een doelpunt tegen krijgen, zoals vanavond, vind ik gewoon niet kunnen. Je moet alles op alles zetten, maar wij zijn te lief. Elke wedstrijd moeten wij ingaan met het gevoel: alles of niks. Als ik uitgespeeld word, dan moet ik die speler onderuit trekken. Dan maar geel."

PEC sluit 2019 af als de nummer vijftien van de Eredivisie. "Dit is nieuw voor me. Ik ga nu ook met een ander gevoel de feestdagen in. Voor ik vertrok stonden we steeds in de middenmoot. Pelle (Clement, red.) nam het woord in de kleedkamer en zei dat we straks op één lijn moeten zitten, of je nou een driejarig contract hebt of een transfer wilt maken. We moeten straks allemaal dezelfde kant op lopen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen