Eintracht Frankfurt kan ondanks goal Dost crisis niet bezweren

22 december 2019, 20:07

Eintracht Frankfurt heeft zondagavond wederom een flinke tegenvaller moeten incasseren. De dolende Duitse club ging op bezoek bij hekkensluiter SC Paderborn met 2-1 onderuit. Bas Dost maakte in de Benteler Arena zijn vierde competitiedoelpunt van het seizoen, maar dat hielp Eintracht Frankfurt niet.

Sinds begin november heeft Eintracht Frankfurt geen wedstrijd in de Bundesliga meer gewonnen. Toen werd Bayern München met 5-1 omvergeblazen. Na de verrassende overwinning pakte de club van trainer Adi Hütter slechts één punt in zes wedstrijden. Op bezoek bij Paderborn werd er voor de zevende keer op rij niet gewonnen.

De promovendus, die het lastig heeft in de Bundesliga, nam na negen minuten de leiding door een doelpunt van Abdelhamid Sabiri. Sebastian Schonlau maakte het vlak voor rust nog mooier voor de thuisploeg door de 2-0 tegen de touwen te koppen. Twintig minuten voor tijd kwam Eintracht Frankfurt terug in de wedstrijd door een doelpunt van Dost, die bij de tweede paal raak prikte. De gelijkmaker volgde echter niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen