Kadioglu wint met Fenerbahçe topper tegen Besiktas van Lens

22 december 2019, 19:01

Fenerbahçe heeft de eigen aanhang zondag een groot plezier gedaan door de derby tegen Besiktas te winnen. Voor eigen publiek waren De Gele Kanaries met 3-1 te sterk voor de stadsgenoot. Ferdio Kadioglu kwam bij de thuisploeg als invaller binnen de lijnen, terwijl Jeremain Lens bij de bezoekers de hele wedstrijd speelde.

In tegenstelling tot Kadioglu startte Deniz Türüc (ex-Go Ahead Eagles) wel bij Fenerbahçe. Hij zag teamgenoot Max Kruse halverwege de eerste helft vanaf de strafschopstip de score openen. Via Ozan Tufan werd het tien minuten later 2-0, maar nog voor rust deed Besiktas wat terug. In blessuretijd maakte voormalig PSV-speler Atiba Hutchinson de aansluitingstreffer.

Het lukte Besiktas in de tweede helft niet om na rust de gelijkmaker te forceren. Fenerbahce wist wel nog een keer tot scoren te komen: Vedat Muriqi maakte na een uur de 3-1, wat het laatste doelpunt van de wedstrijd bleek te zijn. Fenerbahce stijgt dankzij de zege naar de derde plaats in de Turkse competitie, Besiktas staat nu vierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen